Google Adwords kampánykezelés

Miért előnyös, ha szövegíró is részt vesz a Google Adwords kampánykezelés során?

A Google Ads (AdWords) kampánykezelés nem más, mint fizetett hirdetések létrehozása és optimalizálása  a Google rendszerében. Többnyire Search, vagyis kereséséi kampánytípusra gondolnak sokan, holott sokkal, de sokkal több jó lehetőséged van. A hirdetések révén felkerülhetsz a Google találati lista első helyére is, akár már a hirdetések elindításának napján. Ez a seo szövegírással, a seo munkával sokkal lassabb. A Google hirdetések megjelenéséért nem, csakis a kattintásokért kell fizetni.

Az Adwords hirdetések ára a céloldali élménytől is függ

A kattintások költsége eltérő, mert a rendszer aukció alapon működik. Minden egyes hirdetés megjelenésénél egy aukció megy végbe. A versenytársak által ajánlott kattintási áron kívül sokat számít a minőségi mutató melyet a hirdetések és a weblap relevanciája alapján számít ki a rendszer. A relevanciához megfelelő kulcsszavas reklámszövegírás is társul.

Marketing szövegírással a célcsoportot szólítjuk meg

A kampány kezelés során rendszeres optimalizálással növekszik a minőségi mutató így egyre olcsóbbak a kattintások. Folyamatosan kizárjuk azokat a célzásokat melyek nem hoznak eredmény, így azonos költségből több ügyfelet tudunk szerezni.

Google Adwords kampánykezeléssel jobb eredményeket szeretnél elérni?

A megfelelően beállított, és folyamatosan optimalizált fiók, sokkal költséghatékonyabban működik, a pontosabban beállított célcsoport kisebb költségek mellett, több vásárlást és megrendelést eredményez. Ezért fontos, hogy egy profi online marketing ügynökség -et bízzon meg a kampány kezeléssel, így a kifizetett munkadíj többszörösen megtérül és az Ön értékes ideje is felszabadul.

Konverzió optimalizálás

Nem a kattintás ára a lényeg, hanem az, hogy mennyi kattintásból lesz vevőd. A vevőnek ki kell termelnie az összes olyan kattintás árát is, ami nem konvertált.

Ez azt jelenti, hogy ha pl. 4%-os a konverzió, akkor egy vevő megszerzése 25 kattintás árába kerül.  Innen már nem szövegírás kérdés, hanem matek.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A költségek egyik része az, amit a Google-nek fizet a kattintások után. Azt természetesen Ön szabja meg, hogy havonta mennyit szán hirdetésekre, de teszünk rá javaslatot. A költségek másik része pedig az Google Ads kampány kezelés díja, melyet a fiókja kezeléséért és folyamatos optimalizálásáért fizet.

Google kampány hirdetéskezelés

Már kezdéskor átvizsgáljuk weblapodés javaslatot teszünk a szükséges változtatásokra, hogy maximalizálni tudjuk az eredményeket.

Szeretnék bővebb információt kérni

A hirdetési fiókod átnézése, auditálása többlépcsős folyamat. Odafigyelést, kitartást igényel, illetve a céljaid pontos ismeretét, így maximális titoktartással végzi a kolléga. Mi várható? Nem tudjuk előre, de van, akinek havi szinten 20-50%-kal tudtunk javítani. Neked mennyi lenne ideális? Beszéljük meg!