Rólam

Nun Monika SEO és online marketing tanácsadó és szövegíró

VEVŐÜL BESZÉLEK

Amiről jól írnak, az esélyesebb arra, hogy megvegyék.

A marketing szövegírás megkülönböztető értéket ad, különlegessé teszi a terméked, szolgáltatásod, céged.

Okot adok a vevőidnek a vásárlásra. Abban tudok segíteni, hogy aki olvassa úgy érezze, hogy hozzád fordulni a lehető legjobb döntés a világon.

A történetem röviden:

Az online világ előtt, a 90-es években volt már grafikai és reklámstúdióm, a tervezés mellett hagyományos marketing eszközökkel dolgoztunk. Ez a világ egy válással véget ért. Később újságíró lettem, több magazinnak írtam többek közt PR cikkeket is.
A hazai piacon az elsők között 2007-ben kezdtem az online marketing szövegírást, mert akkor merült fel az igény, hogy jobb weboldalakat kell írni.
A klasszikus amerikai copywriter képzések után egyenes út vezetett keresőoptimalizált tartalomíráshoz, marketing szövegíráshoz.

Jelenleg is folyamatosan külföldi, elsősorban amerikai forrásokból hozom el számodra a legújabb SEO, PPC, email marketing trendeket.

A klasszikus sales szövegek mellett specialitásom az érdeklődési, keresési adatokon alapuló, tűpontosan célpiacra szabott marketinganyagok írása.

Marketing szövegíróként az eladási rendszered kommunikációjában segítek a stratégiától kezdve, az anyagok tényleges megírásán át, a kampányok méréséig és optimalizálásáig.

ROI szemlélet: A lényeg, hogy megérje velem csináltatni az online marketing kampányaidat.

Csak Veled együtt lehetek sikeres, a Te vevőid közvetve az enyémek is. Ideális, ha szeretünk együtt dolgozni.

Növeljük a forgalmadat együtt!

Nun Monika marketing szövegíró
Beszéljünk arról, hogy mi tenne Téged elégedetté

Ha nincs annyi vevőd, leaded, amennyit szeretnél, ha optimalizálnád az értékesítésed, akkor nézzük meg, mit lehet tenni. Látatlanban nem tudok ígérni semmit, de meg lehet találni azt a megoldást, ami az adott helyzeten javít.

MÉRÉSEK – ADATOK – TAPASZTALAT- FRISS TUDÁS

Nun Monika seo tartalom, seo content